Bezár

RENDBEN
Új kinézet új editor

Új kinézet új editor

2019-02-20 18:29:05

Írta: admin

Mint azt láthatjátok új köntösbe bújt az oldal, a kinézeten kívül a legnagyobb változást mobilon olvasva láthatjátok. Nem kell nagyítani, megkapta a jól megérdemelt reszponzív kinézetet.

Az új köntössel együtt egy új szövegszerkesztő is be lett építve, amivel sokkal színesebb blogokat tudtok majd írni. Eddig a bejegyzés végére lehetett maximum egy youtube videót beszúrni, most már lehetőségetek van akár komolyabb elemzésekbe is belefogni, több videóval szemléltetve azokat.

A szövegszerkesztőben találjátok a youtube videó beillesztés gombot, majd ott az: „Illessze be a youtube videó URL-jét” mezőbe a kívánt linket bemásolva tudjátok elhelyezni és méretezni a videót.

Újdonság továbbá, hogy Twitter, Facebook vagy akár Instagram posztok beszúrására is van lehetőségetek. Twitter és Facebook esetén a bejegyzés jobb felső sarkában lévő kis menüt kell lenyitni, ott a beágyazást kiválasztva megkapjátok a másolandó kódot. Instagram esetén ez a kis lenyíló menü a jobb alsó sarokban található. Ezt követően a szövegszerkesztőben a youtube videó beillesztés gombra kattintva ismét megkapjuk a kívánt ablakot, most viszont a kódot az "Illessze be a beágyazott kódot" mezőben kell elhelyezni.

Ez így most eléggé zavarosnak tűnhet, viszont ha egyszer megcsináljátok, világos lesz minden és egyszerű.

Általunk még nincs tesztelve, de a különböző kód beágyazásnak köszönhetően valószínű más formátumú videókat is el tudtok helyezni a blogotokban, tényleg nagyon profi elemzésekre lesz most már lehetőségetek.

Hajrá!
 


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat