Bezár

RENDBEN

Szabályzat

1. A www.fanfactory.hu a egy magánszemély kizárólagos tulajdona és ő az üzemeltetője.

2. A fanfactory.hu egy mindenki által nyilvánosan olvasható online sportoldal. A regisztrált felhasználók véleményüket csak és kizárólag a szabályzat betartása mellett fejthetik ki.

3. A fanfactory.hu oldalt a mindenki ingyenesen veheti igénybe.

4. Az oldalon megjelenő tartalmakért és a hozzászólások valóságtartalmáért a honlap üzemeltetője nem vállalja a felelősséget.

5. A fanfactory.hu egy moderált oldal, ahol az adminok és bloggerek moderálási feladatokat is ellátnak, és törlésre kerülnek azok a hozzászólások, amelyek sértőek, harmadik személyt vagy csoportot sértenek.

6. Mivel minden hozzászólást a moderálással meghatalmazott adminok és bloggereke se láthatnak, ezért kérjük Önöket, ha nem odaillő hozzászólást találnak, jelezzék nekünk az info@fanfactory.hu e-mail címen.

7. A fanfactory.hu oldalon minden regisztrált felhasználó egy tetszőleges nick nevet választhat. A nick név törlésre kerül, ha obszcén vagy sértő.

8. A fanfactory.hu oldalon minden regisztrált felhasználó egy tetszőleges avatart tölthet fel. Az avatar törlésre kerül, ha obszcén vagy sértő.

9. A fanfactory.hu szabályait folyamatosan megszegő felhasználókat az adminok ideiglenesen vagy véglegesen kitiltják az oldalról!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat