Bezár

RENDBEN
Katalán est

Katalán est

2019-02-08 03:43:26

Írta: CzipoAdam

Eljött az első igazi erőfelmérő Solari brigádjának, lássuk...

Barcelona-Real Madrid

Osztályzatok

Barcelona - 7

Real Madrid - 7

 

A meccs legjobbja: Keylor Navas

Navas helyzete méltatlan Courtois érkezése óta, de minden meccsen amikor lehetőséget kap két középsőujjat mutat a kispad irányába. Óriási meccse volt két földöntúli bravúrral, főleg az első félidőben villogott, de a másodikban sem unatkozott. A gólban érzésem szerint nem volt benne, a kijövetel abszolút érthető és jó ütemű volt visszaérni viszont nem volt esélye. A meccs (egyik) legszebb momentumát is ő szolgáltatta, Suárez lövését kaparta ki a jobb alsóból. Nehéz a helyzete, sajnos valószínűleg nyárig tudhatjuk még Madridban, mivel a Juve és az Arsenál is tökéltes választásnak tűnik a szempontjából.

 

Barcelona – Real Madrid (1-1)

A meccs első felében láthatóan megfogta Solari a hazaiakat és szinte az összes támadás a bal szélen, Vinícius oldalán fejlődött föl. A 6.percben Vazquez Benzema passza után csókolta be a labdát, amit azért 2-3 késés és hiba előzött meg katalán részről. Az ezt követő 15-20 percben még legalább 3 komoly gólszerzési lehetőség adódott főleg Viní lábában, de ezekből nem lett gól, ami legfőképpen a rutintalanságának tudható be. Navas bravúrjainak és a felsőlécnek köszönhetően így egy volt közte a szünetben.

A második félidőben a Barca jobban kézben tudta tartani a meccset, de öldöklő tempót ők sem diktáltak. Az 57.percre végül beérett a Barcelona játéka és gólra is váltották. Ezután Messi becserélésében volt meg a sansz, hogy megnyeri a meccset valamelyik csapat, de tulajdonképpen senki sem akart kockáztatni.

 

Mixed Zone

Felemás volt a védelem, Ramos és Carvajal tette a dolgát, Varane az utóbbi hetekben igencsak halovány, főleg magához képest de Marcelo teljesítményére nincsenek szavak. A súly és erőnléti problémák nem, hogy látszanak, egyenesen ordítanak és ha a brazil nem kapja össze magát lehet, hogy hamarabb véget ér a madridi pályafutása, mint az gondoljuk. Az Atlético elleni kezdő valószínűleg Reguilón nevét fogja tartalmazni.

Kroos és Modric szállították a jól megszokott nívót, de Solari számlájára kell írni Llorrente szerepeltetését. Nagyon szépen játszott, stabilitást adott a középpályának, egy az egyben nem lehetett átjátszani és a labda kihozatalban is fontos elem volt.

Elöl Vinícius és Benzema érezte egymást az esetek többségében még ha nem is a leghatékonyabb meccset hozták le panasz nem lehet rájuk. Lucassal viszont nem vagyok kibékülve, főleg úgy, hogy Solari elképesztő mennyiségű játékpercet ad neki, ami annál is inkább baj, hogy a padon Bale és Asensio is ott csücsül, nem beszélve Iscóról...

Jó pozícióba került a Real de a munka oroszlánrészét majd a Bernabeuban kell elvégezni.


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat