Bezár

RENDBEN
Szívem mélyéből hálás vagyok.

Szívem mélyéből hálás vagyok.

2019-04-06 12:41:31

Írta: EaglesHungary

Jeremy Maclin búcsúüzenete magyarul.

Aki ismer engem tudja, hogy nem szeretek magamról beszélni. Ez soha nem volt a szokásom, és nem is lesz... De azt hiszem ez egy olyan pillanat, amikor meg kell nyílnom és el kell mondanom nektek, hogy miért vonulok vissza az NFL-től. Három évvel ezelőtt minden változni kezdett. Az volt az utolsó szezonom volt Kansas Cityben. Hatalmas elvárásaim voltak magammal szemben, miután karrierem két legjobb szezonján voltam túl. Az év során elvesztettem egy gyerekkori barátomat és egy családtagot. Ezek mellett ágyék izom szakadást is szenvedtem. A karrierem legrosszabb szezonja lett, majd az ezt követő májusban ki lettem rúgva, két héttel az esküvőm után.

 

Miután elküldtek engem Kansas Cityből, a mentális kihívásokat hihetetlenül nehéz volt kezelni. Ez egy olyasvalami, ami korábban az egyik legnagyobb erősségem volt, de lassan elkezdett gyengeséggé válni. Fejben a padlón voltam, de továbbra is játszani akartam a körülmények ellenére is.

 

Mikor Baltimore-ba kerültem azt gondoltam, már mentálisan is készen állok. Be kell ismernem, hogy ugyan tényleg javult ez a helyzet a szezon során, de fejben nem sikerült visszatérnem arra szintre, mint ahol korábban voltam. Baltimore-ban mindkét combomban izomhúzódással, és súlyos nyaki idegsérüléssel játszottam. Végül egy elkapás során elszakadt az MCL szalagom és azt hittem, az volt az utolsó elkapásom a szezon során. Kiderült, hogy az utolsó volt a karrierem során.

 

2018. februárjától a bal vállamban komoly fájdalmaim voltak. A Ravens 2018. márciusában küldött el, azóta azon dolgozom, hogy rendbe jöjjön a vállam. Három injekciót kaptam, de nem segítettek, a rehabilitáció a végtelenségig tartott. Már az is komoly fájdalommal járt, hogy lehajoljak valamiért. A lábamat mozdítani sem tudtam anélkül, hogy ne fájjon. Ezeket nem azért osztom meg, hogy elnyerjem az emberek szimpátiáját, vagy azért, hogy sajnáljanak engem. Csak arra gondoltam, hogy jár annyi a támogatóimnak és szurkolóimnak, hogy tudják, mi történik velem. Az elmúlt három év során rengeteget tanultam, jobban megismertem önmagam. Ez az egész egyben lehetőséget adott nekem arra, hogy újraértékeljem, mi az ami igazán fontos az életemben. Közelebb kerültünk egymáshoz a feleségemmel, és erősebb ember lettem. Izgatottan várom életem következő fejezetét és tudom, hogy a futball és azok a lehetőségek, amelyeket ez a sport nyújtott számomra, felkészítettek engem a jövőre.

 

Mindent köszönök azoknak, akik támogattak engem a karrierem során. Először is szeretnék köszönetet mondani a Mizzou családomnak. Gary Pinkel, Andy Hill és Cornell Ford: Nagyon hálás vagyok, amiért mellettem álltatok és azért, hogy meggyőztetek arról, hogy Mizzou a megfelelő hely számomra 2009-ben. Köszönöm a teljes edzői stábnak, hogy minden nap próbára tettek, és segítettek nekem abban, hogy a lehető legjobb Tiger lehessek. Köszönöm a csapattársaknak. Spoon, Rut, Nario: Mind tudjátok, milyen sokat jelentetek nekem. Minden nap a lehető legtöbbet hoztuk ki egymásból a pályán, és azon kívül, ami által létrejött ez az elszakíthatatlan kötelék közöttünk. Rengeteg felejthetetlen emlékem van a Mizzou-s időkből. Mindenkinek és mindenért nagyon hálás vagyok. A vérem mindig is fekete és arany lesz. #MIZ-ZOU

 

A Philadelphia Eaglesnek és az #EaglesNation-nek - Hol is kezdjem? Jeffery Lurie, Howie Roseman, Andy Reid, Marty Morningweg és David Culley: Köszönöm, hogy adtatok nekem egy esélyt, és draftoltatok engem. Nagyra értékelem, hogy lehetőséget kaptam tőletek arra, hogy egy ilyen felülmúlhatatlan szurkolótábor előtt, egy ilyen városban játszhattam. Big Red és Culley: Köszönöm, hogy segítettetek nekem abban, hogy az az ember lettem, aki most vagyok. A lojalitásotok és őszinteségetek olyan dolgok, amiket életem végéig őrizni fogok emlékezetemben. Még ma is kiráz a hideg, ha visszagondolok az emlékeimre, mikor éjfélzöldben játszottam. Nem az elkapások miatt, nem a touchdownok miatt, hanem a csapattársak miatt akikkel együtt küzdöttünk a pályán minden vasárnap. Sosem felejtem el, ahogy DJac és én már abban a pillanatban ahogy a pályára léptünk, nekikezdtünk a trash talknak, a defensive backeknek. Sosem felejtem el, ahogy Asante azt mondja, mindjárt szerez egy picket, és két játék múlva tényleg szerez egyet. Sosem felejtem el, ahogy Shady hatalmas futásokat hozott össze olyan játékokból amik negatív yardosnak indultak. Sosem felejtem, Jason Avant mennyire hű maradt önmagához minden helyzetben. Győzelem után, vereség után, és minden egyes elkapásnál ő hálát adott a fentieknek. Celek, JP és Kelce: Mindig is tisztelni fogom a professzionalizmusotokat. Sosem felejtem el, hogy milyen volt nézni, ahogy Fletch, BG és Trent uralják a pályát. Sosem felejtem az érzést, ahogy elkaptam egy bombát Vicktől az első edzésünkön. Attól az embertől, aki már gyerekkoromban egy idol volt számomra. Foles, egész nap tudnék rólad beszélni. Már az újonc éved óta nagy rajongód vagyok, és mindig is az maradok. Ertz és JMatt, a baráti versengés közöttünk a 2014-es szezonban hihetetlen jó volt. A Philly szurkolók: WOW. Mi mást mondhatnék? Bámulatos. Elképesztően sok olyan ember volt, akik Philadelphiában a pályán vagy a pályán kívül pozitív hatással voltak rám, és mindig is hálás leszek nekik. Phillynek mindig is különleges helye lesz a szívemben. #FlyEaglesFly örökre!

 

Köszönetet szeretnék mondani Kansas City Chiefsnek, és a #ChiefsKingdomnak. Egy álmom vált valóra amikor otthon játszhattam, Missouriban. Ez volt az én utam az I-70-esen. Sosem felejtem el Justin Houston és EB meccs előtti beszédeit, amelyekkel erőt adtak nekünk. Sosem felejtem el, amikor kapitányként mehettem ki a pályára a rájátszás meccseinken Houstonban és New Englandben. Sosem felejtem el az extra edzéseket Chris-szel, Al-lel és Reek-kel, és sosem felejtem, milyen éhesek voltak a sikerre. Sosem felejtem, milyen volt a legjobb és legügyesebb tight enddel osztozni a pályán, Travis Kelce-vel, aki mindenkitől tökéletességet várt el. És még sorolhatnám.

#ChiefsKingdom mindenkinek köszönöm és mindannyiótokat nagyon szeretlek.

 

Köszönetet szeretnék mondani a Baltimore csapatának, és a #RavensFlock-nak. Nem sok időt töltöttem veletek, de ti semmi mást nem adtatok nekem, csak szeretet. A tisztelet, amit a csapattársak tanúsítottak egymás iránt, egy azok közül a dolgok közül, amit soha nem felejtek. Sizzle, Carr, CoCap, Webbie, MW, Yanda, Joe, EW, Ben... A lista még sokáig folytatódhatna. Köszönök nektek mindent, megtiszteltetés volt veletek játszani. #RavensFlock örökké hálás leszek!

 

Még nagyon sok ember van, akik segítettek nekem a futball pályafutásom során, egész nap sorolhatnám a neveket. Nagyon hálás vagyok Ricknek és Aaronnak és mindenkinek az edzői stábból, akik mindig mindent megtettek annak érdekében, hogy készen legyek a meccsnapokra. Hálás vagyok Big Dom-nak, amiért támogatott engem, amíg Phillyben voltam. Hálás vagyok Tednek és BJ-nek, amiért segítettek a családomnak mindenben, amíg Kansas Cityben voltam. Köszönöm Haroldnak, amiért megosztotta velem tudását az NFL-ről. Nem tudok mindenkit megnevezni, de mindenkinek szívem mélyéből hálás vagyok.

 

Ez a pillanat lehetőséget ad arra is, hogy ne csak a karrieremre térjek ki, hanem a magánéletemre is. Minden napom a családommal kezdődött, és velük is ért véget. Nagyra értékelem azt a rengeteg támogatást és szeretetet amit tőlük kaptam az első naptól fogva. Anya, Dre, Roshon, Jeff, Cindy, Tyler, Mitch, és mindenki más mindkét családból: Köszönök mindent, és nagyon szeretlek titeket. Aida, feleségem! Szeretlek. Te vagy az oka annak, hogy képes voltam az elmúlt évek során talpon maradni. Számomra az öröm amit te adsz az életemhez, ez jelent mindent, és még többet. Ígérem, hogy viszonzom ezt, és az a fénysugár leszek életedben, és a kis hercegnőnk életében, amit te is jelentesz számomra. Szeretlek most és örökké!

 

Jeremy Maclin

 

 

facebook.com/eagleshungary

facebook.com/fanfactory.hu


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat