Bezár

RENDBEN
Panarin a Rangersben

Panarin a Rangersben

2019-07-02 08:22:22

Írta: Bowand

A draft után a szabadügynök piac nyitása a legizgalmasabb dolog az NHL nyári szünetében. Már több csattanós szerződés is nyilvánosságra került, szerencsére a Rangers se tétlenkedett.

Amiről már egy hete lehetett olvasgatni, az valóssággá vált, Panarin hét évre a New York Rangers csapatát választotta. Hét év alatt 81,5 millió dollárt fog keresni, ezzel a legjobban kereső orosz játékos lesz a ligában.

Panarin érkezésével egy bombaerős támadójátékos csatlakozott hozzánk, bőséges pont termelésre számíthatunk Zibanejad – Kakko – Panarin triótól.

Panarin 2015-ben csatlakozott Chicagohoz, majd onnan Columbusba tette át székhelyét ahol a csapat meghatározó játékosa volt. A Blue Jacket is szerette volna megtartani, de Ő a Rangers ajánlatát fogadta el, több potenciát lát az újjáépülőben lévő New York csapatában.

2015-ös NHL-es csatlakozása óta Panarin a nyolcadik legeredményesebb játékos a kanadai táblázaton 320 ponttal, míg előtte a KHL-ben is 183 pontot termelt.  Ezzel egy újabb korábbi SKA játékos ölti magára a Rangers mezét, és egy újabb junior világbajnok csatlakozik hozzánk.

A szakvezetésnek a sok kiváló minőségű fiatal játékosból most egy remek csapatot kell összekovácsolni, hálás feladat amibe azért látványosan bele is lehet bukni.


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat