Bezár

RENDBEN
Kapitány nélkül a Rangers

Kapitány nélkül a Rangers

2019-10-03 18:12:41

Írta: Bowand

Ma hajnalban a New York Rangers számra is megkezdődik a 2019/20-as NHL szezon, és ez lesz egymás után a második, hogy nincs hivatalos csapatkapitánya a csapatnak.

A szezon előtt arról lehetett hallani, hogy Mika Zibanejad lehet a következő Rangers játékos, akinek a mezén ott lehet a legendás C betű, most mégis úgy néz ki a helyzet, hogy ebben a szezonban se nevez meg senkit a csapat hivatalos csapatkapitánynak.

Zibanejad újabb három évre kötelezte el magát nálunk, a 26 éves center az újjáépítés egyik meghatározó személyisége, akire véleményem szerint passzolt volna a kapitányi titulus, a sajtó és játékostársai is tisztelik.

Ryan McDonagh volt az utolsó Ranger, aki büszkén viselhette a C betűt, de a nagytakarításnak Ő is áldozatul esett és most Tampában kergeti a korongot. Utolsó három kapitányunk mind amerikai játékos volt, és Mika lett volna a harmadik európai születésű.

Úgy néz ki, egyelőre nem hivatalos csapatkapitánya a csapatnak a veterán Henrik Lundqvist lesz, míg az A betű négy játékos mezére lesz felvarrva, név szerint: Marc Staal, Jesper Fast, Chris Kreider, Mika Zibanejad.

Az újjáépítés után öt játékosunk is 21 évesek vagy fiatalabbak, míg összesen nyolcan 24 év alattiak. Ez a fiatal csikó csapat hajnalban a Winnipeg ellen hazai pályán kezdi meg a hosszú menetelését, ami remélhetőleg egy újabb sikerkorszak kezdete lesz.

 


Megosztás:

Hozzászólások:

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat