Kakko és a feszes étrend

Kakko és a feszes étrend

2019-07-23 22:29:29

Írta: Bowand

Egyre bizakodóbbak lehetünk a nagy rebuild közepette, amit több mint egy éve jelentett be a Rangers vezetősége, jól sikerült draft, jól sikerült szabadügynök igazolások, mégis van mire figyelni nekünk is és a játékosoknak is.

Kakko arca nem volt a legboldogabb, amikor a draft második helyén kelt el, Ő első szeretett volna leni, reméljük szíve mélyén nem Devils fan. Panarin a Trouba szerződtetése után azért megnézném újra azt a híres finn mosolyt, de erre egyelőre nincs lehetőségünk, majd októberben!

Addig is figyelhetjük játék hiányában a fizetési sapkában való zsonglőrködést, Kakkonak viszont minden nap az étkezésére kell odafigyelnie, nagyon feszesen. Nem lenne ebben semmi meglepő, élsportolók pontos és gondos étrend nélkül már nagyon kevesen teljesítenek kiemelkedően. Viszont ifjú reménységünk cukorbeteg és lisztérzékeny is egyben, ha már lúd, legyen kövér...

Öt évvel ez előtt diagnosztizálták Kakkonál a betegséget, amivel megtanult együtt élni, kimagasló teljesítményt a Liiga-ban és a világbajnokságon is már ezzel együtt nyújtott. Ahogy öt évvel ez előtt se korlátozták az orvosok semmiben, ma sem teszik, élsportban a teljesítményére nem lehet hatással ez a két kellemetlen jelenség.

A lisztérzékenységet kicsit nehéz diagnosztizálni, de ha sikerül, könnyű azt kezelni: gluténmentes étrendre van szükség. Nem Kakko lesz az egyetlen az NHL-ben, akinek mind a két betegséggel együtt kell játszania. Max Domi a Montreal Canadians sztárja is ugyan ebben a cipőben jár, de mehetünk visszább az időben, Bobby Clark is duplán figyelt étrendjére és vércukorszintjére, Hall of Fame tag lett.    

Egy olyan profi gépezetben, mint egy NHL-es csapatban minden feltétel adott ahhoz, hogy a lehető legjobb étrendet kapja, konzultálhat Erika Whitman-nal, aki segíti a Rangers, Liberty és Knicks játékosokat, de választhatja majd Domi példáját is, akinek saját séfje van.


Megosztás:

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat