Bezár

RENDBEN
Kakko a Rangers választottja

Kakko a Rangers választottja

2019-06-22 10:27:25

Írta: Bowand

Ma hajnalban megtartották az NHL draft első körét, ahol a New York Rangers a második helyen választhatott. A Devils első helyen Jack Hughes játékjogát foglalta le, így nekünk Kakko maradt.

A draft lottó után világosan látszott, hogy idén a második választási joggal kb. ugyan ott vagyunk, mintha megnyertük volna az első cetlit. Jack Hughes és Kaapo Kakko személyében két kiváló képességekkel megáldott tehetség közül lehetett csemegézni, bárkit is választ a Devils elsőnek, aki nekünk marad, az is tökéletes megoldás lesz.

A legtöbb draft listán Hughes volt az első helyre sorolva, míg Kakko második helyen „szerénykedett”. Mind a két játékosnak megvannak a maga erényei, a kérdés jelen esetben az, hogy ki tudják-e használni majd az NHL-ben is. Kakko mellett szólhat, hogy Ő már túl van egy felnőtt idényen, a TPS színeiben megdöntötte Alexander Barkov ligarekordját, újonc játékos még soha nem szerzett 22 gólt a Liiga-ban, Barkov 21-nél állt meg anno.

Kakko elmondta, az Ő álma az első hely volt, de a második is jó, és hogy boldog. Felmerül bennem a kérdés, hogy tényleg az első cetli vonzotta ennyire, vagy a Devils logo….. Lesz alkalma bebizonyítani a New Jersey vezetőinek, hogy rosszul választottak, a Metropolitan csoportban vár ránk egy-két randevú az Ördögök ellen.

Quinn edző nem akar nagy nyomást tenni a srácra, de elmondta, hogy a Mika Zibanejad mellett szeretné látni egy sorban a jobb szélen. Kakko U18, U20 és felnőtt VB aranyéremmel is rendelkezik, kiváló játékos került hozzánk a draft-nak köszönhetően.

 


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat