NCAA a Fanfactory-n

NCAA a Fanfactory-n

2020-05-20 19:25:37

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az egyik legjobb NCAA blogger a Fanfactory-t választotta felületének. Csatlakozz hozzá Te is!!!

Az NCAA az Egyesült Államokban minimum akkora népszerűségnek örvend, mint a profil ligák, de történelmük egyértelműen gazdagabb. A technika fejlődésének köszönhetően ennek a csodálatos egyetemi világnak a napjaiba is betekintést nyerhetünk, de még bőven az ismerkedés fázisában járunk.

Magyarországon egyre többen kíváncsiak az NCAA küzdelmeire, legyen az kosárlabda vagy amerikai futball. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk azokat a blogger vénával megáldott emberkéket, akik tájékoztatnák olvasóinkat az egyetemi liga küzdelmeiről, érdekességeiről.  

Amerikai futball, kosárlabda, jégkorong, baseball vagy épp lacrosse áll hozzád legközelebb? Úgy gondolod a megfelelő tudás birtokában vagy? Esetleg angol nyelvtudásodnak köszönhetően érdekesebb amerikai írásokat/blogokat fordítanál? Nálunk megteheted!  

Csatlakozni hozzánk csak egy regisztráció, annak megerősítése után már blogger is vagy.  

Ne habozz, regisztrálj!    


Megosztás:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat