Bezár

RENDBEN
Lesz Playoff vagy nem?

Lesz Playoff vagy nem?

2019-04-08 21:38:50

Írta: krisztian

Hatalmas reményekkel vártam, hogy a kedvenc csapatom bejusson a rájátszásba, viszont most kezdem elveszíteni a reményt...

Lassan itt az alapszakasz vége, nagyjából már tisztázódtak a helyek keleten is, viszont nagyon úgy néz ki a Heat idén kicsúszik a playoff-ból. 
Nagyon vártam az idei rájátszást, hiszen végre úgy éreztem a Heat tud majd izgalmas meccseket játszani április második felében, és nem söpörnek ki minket a "nagyok". De ahogy közeledett a végjáték, sorra láttam az eredményeket az NBA oldalán, úgy lettem egyre szomorúbb.

A Heat teljesítménye egy hatalmas cosinus ábra formájában jeleníthető meg. Egyszer hatalmas mérkőzéseket játszottunk, egyszer pedig hatalmasakat zakóztunk. Voltak olyan mérkőzések, ahol összeálltunk támadásban, viszont ilyenkor a pálya másik végében bugdácsoltunk. Persze ez fordítva is igaz volt. 
Mindig reménykedtem, hogy a csapat feltud lépni fejben és áttudunk lépni csapatokon, de sajnos ez nem sikerült.

Jelen pillanatban a Heat és a Hornets ugyan olyan mérleggel állnak, azzal a különbséggel, hogy a Heat a 76ers és a Nets együttesével mérkőzik. Lehet találgatni, meg tippelgenti. Soha nem szerettem tippelni, viszont ebben az esetben egy óvatos jóslatot engedjetek meg nekem. 
Szerintem a 76ers ellen nem fogunk nyerni, viszont a Nets ellen talán összejöhet a győzelem. Hiszen a Nets már biztos playoff szereplő a hatodik helyen, szóval nyugodtan pihenhetnek. Tehát ez két nagy nehéz meccs, a keleti harmadik és a hatodik ellen.

Viszont a Hornets-nek ezzel szemben sokkal könnyebb dolga lesz. Ők a Cavs és az Orlando Magic ellen meccselnek. Szerintem a tankcsata egyik főszereplőjeként a Cavs elengedi ezt a mérkőzést, a Charlotte simán megnyeri a mpárharcot. A Magic elleni meccs, viszont kérdéses számomra. Ők jelenleg 41-40-nel várják a végét a hetedik helyen. Nekem az az érzésem, hogy a Hornets kifog kapni a Magictől, így ők bebiztosítják a helyüket a hetedik helyen, a Hornets pedig nem tud előrébb lépni.
Tudom, még ott van a Pistons, hozzájuk csak annyit fűznék, hogy  Memphis Grizzlies és New York Knicks.

Ezeket összerakva a Heat idén szerintem kicsúszik a rájátszásból. Az már teljesen mindegy, hogy hanyadik helyen, a nyolcadik hely alatt már teljesen mindegy. 

Az NBA jelenlegi állása

(A playoff ideje alatt is készítek majd cikkeket, meccsekkel és elemzésekkel. De egy Miami Heat szezon értékelő biztosan érkezik majd)
 


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat