Bezár

RENDBEN
Fiatalok a Heat-ben

Fiatalok a Heat-ben

2019-06-21 14:44:35

Írta: krisztian

Érkeztek a fiatalok a Miami-hoz, de mi lesz velük?

Ma hajnalban zajlott az NBA draft, amiről már korábban írtam egy kis összefoglalót, azonban most hogy véglegesen megtörtént, úgy érzem, hogy muszáj készítenem egy helyzetjelentést a Heat szempontjából is.

Az a draft alatt senkit nem lepett meg, hogy Zion Williamson első helyen került a Pelicans-hoz, második helyen JA Morat került a Grizzles-hez harmadik helyen pedig RJ Barett került New York-ba.

A drafton a Heat nagyon előkelő helyen választhatott, ez pedig a 13 lehetőség volt. A mi választottunk Tyler Herro volt.
Tyler Herro-ról röviden. A Kentucky egyetem guardja volt, 37 mérkőzésen játszott, 14 pontot, 4.5 lepattanót és 2.5 assistot átlagolt. Mezőnyből 46%-kal célzott, a hármasról pedig 35%-kal átlagolt ( Statisztikái). Ezek nagyon szolid számok, viszont annál inkább kecsegtetőek. Herro-ról már nyílvánosságra került egy videó (https://www.instagram.com/p/By9FmcDl_3m/), ami ezekből kiolvasható: Herro nagyon jól fut, robbanékony, nem bánik rosszul a labdával és a dobó muzdulata nagyon szép. Magas potenciál van benne, abszolút egy ilyen típusú játékosra van szüksége most a Heat-nek.

A következő választásunk a 44. helyről érkezett, Bol Bol személyében. Aki képben van a középiskolai kosárlabdával az biztos hogy hallott már Bol Bol-ról, nem mellesleg az NBA legenda Manute Bol fia. Bol Bol 7'3 magas, ami átváltva 220 centiméter, a karfesz távolsága ezzel megegyező. 
Bol Bol az Oregon egyetemen játszott, viszont ott csak 9 mérkőzésen lépett pályára, egy súlyos sérülés miatt. Tehát megtörtént a kiválasztás, majd pár órával később jött a hír, hogy a Heat elcserélte Bol Bolt, a Nuggets-nek, jövőbeli másodikkörös pick és némi készpénzért cserébe. 
Ez nem csak az én véleményem, ezzel a cserével addig kellett volna várni, míg Whiteside be nem jelenti, hogy megy vagy marad. Mert ha bejelenti hogy megy, akkor bizony Pat Riley-nak keresésbe kell kezdenie magasember fronton.

A következő fiatal játékost az Indiana Pacers-től szereztük, (Csere) a 32. helyről, ő KZ Okpala, szintén egy guard pozíción játszó fiatalról van szó. A Heat három darab jövőbeli második körös pickeket adott.
Okpala-ról is érdemes szót ejteni. Másod évesként került be a nagyok közé, a Stanford egyetemről. 52 mérkőzést játszott, karrierje során 14 pontot, 5 pattanót és 2 assistot átlagolt. További statisztikái

A Heat ezzel a két választással nagyon jó alapott adott a csapatnak, a csere böjtje pedig heteken belül meglesz, kiváncsian várjuk, hogy Pat Riley és csapata mit hoz ki ebből.

 


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat