Bezár

RENDBEN
A sorozat vége és az év zsákolása

A sorozat vége és az év zsákolása

2019-03-11 20:38:52

Írta: krisztian

Március 10-én a Miami Heat a Toronto Raptors csapatával csapott össze.

Március 10-én a Raptors Miami-ba érkezett és vívtak egy nagyon jó meccset.

Különösebb elemzést nem szerettem volna ma írni. A Raptors mondhatjuk úgy, hogy "10 szinttel" volt a Miami fölött. Egyszerűen ledomináltak minket támadásban és védekezésben egyaránt. Nem tudom, hogy emlékeztek-e a San Antoni Spurs féle "Beautiful Game" taktikára? Amikor mindig keresték a másikat, minden támadás végén ott volt az a bizonyos plusz egy passz, ami a tökéletes dobáshoz kellett. 
Úgy látszik, hogy a Raptors támadójátéka is efelé hajlik, mindig keresik a másikat plusz egy passzal, ezzel nagyon szép játékokat eredményezve.
A Miami a meccsen láthatólag elfáradt. Nem kicsi sorozat van a csapat mögött, amit akár újra elkezdhetnek építeni március 13-án a Pistons ellen. Minden reményem bennük van, mint csapat szerintem jobban működik a Heat, mint a Pistons. De az majd 13-án kiderül. Hajrá Heat!
A mérkőzés végeredménye: 125-104.


A mérkőzés egyik nagy pillanata volt, amikor a térdsérüléséből visszatérő Derrick Jones Jr. egy olyan zsákolást mutatott be, hogy felrobbant miatta az internet. Lehetetlen helyzetből, lehetetlen magasságból úgy bezsákolta a labdát, hogy az állunk leesett. Jones egyébként már pár mérkőzés óta pályára "lépeget", viszont egészen limitált perceket kap, illetve ha megnézzük, a sérülés óta Jones térdvédőben lép pályára.
A zsákolása: 

Statisztikák: https://watch.nba.com/game/20190310/TORMIA


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat