Major League blogger lehetsz

Major League blogger lehetsz

2020-05-20 19:02:12

Oldalunk elsősorban a Major League blogokról szól, mi pedig azt szeretnénk, ha minél több ilyen írás jelenne a fanfactory-n.

Hidd el, csak elkezdeni nehéz, nekünk se volt könnyű. Egy A4-es oldalnyi blog írásának ideje eleinte többszöröse volt, mint amennyit manapság rászánunk. Persze még most is előfordul, hogy nem jönnek a mondatok, olyankor el kell engedni az írást, menteni amit összehoztál, és holnap újult erővel tiszta aggyal lehet folytatni.

A jó blogokból, friss sporthírekből soha nem elég, a közösségi médiában láthatjuk, mennyi szurkolói csoport alakult az utóbbi időben és milyen sokan vagytok, akik elmondhatjátok magatokról, hogy naprakészek vagytok és köztetek milyen sok a szakértők. Nekünk rátok van szükségünk!

Ne elégedj meg egy kép beszúrásával, egy fél mondattal, szurkolótársaidat nyűgözd le jobbnál jobb írásokkal, láncold a monitorhoz/telefonhoz tekintetüket. A négy nagy amerikai liga közül három Magyarországon is igen nagy népszerűségnek örvend, bejegyzéseinket legnagyobb örömünkre egyre többen olvassák ebben a témában.

Ha az NBA, NFL, NHL vagy akár az MLB szerelmese vagy, nálunk a helyed! Ha ezen liga bármelyik csapatának óriási szurkolója vagy, nálunk a helyed! A fanfactory egy óriási lehetőség, hogy kipróbálhasd magad mint sportújságíró. Ne mond, hogy az egyik álmod nem ez volt neked is gyerekkorodban.

Csatlakozni hozzánk csak egy regisztráció, annak megerősítése után már blogger is vagy.

Ne habozz, regisztrálj!

Kapd össze a bandát!  


Megosztás:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat