Bezár

RENDBEN
Legjobb sportmanager játékok

Legjobb sportmanager játékok

2019-07-12 11:55:40

Írta: Vinton

Minden sportot kedvelő és sportfüggő eljátszott már a gondolattal, mi lenne, ha Ő lenne az edző vagy a csapatvezető. Az életben nincs mindenkinek ehhez szerencséje, de a virtuális világban kipróbálhatjuk magunkat.

Tennis Elbow Manager 2

A tenisz szerelmeseinek ezt a játékot érdemes kipróbálni. Két lehetőség adódik, vagy mint játékos igazgatjuk pályafutásunkat, vagy mint edző. Ha edző módot választjuk, akkor legfeljebb kilenc játékos karrierjét igazgathatjuk.

Edzőként nem meglepő módon a játékosok edzését kell koordinálni, de szponzorokat is neked kell szerezni illetve a játékosok menetrendjét beállítani, stb.

Maga a játék egy elég kellemes 3D-s motorral rendelkezik.

 

Out of the park baseball 20

A baseball kedvelőinek kötelező darab ez a manager játék, ahol nagyon részletes statisztikával találkozhatunk és irányíthatjuk kedvenc csapatunkat egészen a bajnoki címig.

A játék készítői az összes engedélyt beszerezték a ligától és a szakszervezettől, így valós játékosokkal, logókkal, személyzettel és csapatnevekkel találkozhatunk.

A legújabb kiadás rendelkezik egy 3D-s meccsmotorral, illetve az MLB-n kívül négy másik liga is bekerült a játékba: Németország, Franciaország, Spanyolország és Csehország bajnoksága.

 

Motorsport Manager

Egy dolog biztos, itt jobban fogsz izgulni, mint a vasárnap délutáni futamok túlnyomó többségén. A Motorsport Manager a legjobb F1-es szimulációs játék, konkurencia nem nagyon van ebben a kategóriában.

Talán az egyetlen probléma, hogy a különböző jogokat vagy nem sikerült beszerezni, vagy olyan összegeket kértek érte, amit nem tenné gazdaságossá a projektet. Mint minden manager játékban mi felelünk szinte mindenért a csapatunk háza táján, a személyzetet is beleértve illetve a futamokon alkalmazandó taktika is a mi felelőségünk.

A kiegészítőt is érdemes beszerezni hozzá, és akkor nem csak a F1 világa tárul elénk.  

 

Football Manager 2019

Végül, de nem utolsó sorban a foci megszállottjainak szériatartozék az FM19. A sorozat anno 1992-ben Championship Manager néven kezdte térhódítását, az egyetlen komolyabb konkurens EA bedobta a törölközőt, így szinte vetélytárs nélkül maradtak.

A játék rendkívül népszerű, főleg Európában, mivel fantasztikus részletességgel ki van dolgozva, órákat el lehet szöszölni a pontos taktika beállításával. 51 ország 116 bajnoksága garancia arra, hogy megtaláljuk benne a kihívást, illetve olyan újításokkal találkozunk a 2019-es verzióban, mint a videó bíró (VAR).

Ha elkezded az FM19-et, még a TV-ben nézett meccseket is más szemmel fogod nézni, ezt garantálom.


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat