Bezár

RENDBEN
Kezd beindulni a cserepiac

Kezd beindulni a cserepiac

2019-02-06 16:39:15

Írta: Mtk03.18

Egy igazi blockbuster és két kisebb csere is megköttetett a mai nap. Figyelem! Cikkünk folyamatosan frissül.

Tobias Harris Philadelphiában

A csere részletei:

A 76ers kapja: Tobias Harris, Boban Marjanovic, Mike Scott

A Clippers kapja: Wilson Chandler, Landry Shamet, Mike Muscala, 2020 első körös, 2021 első körös (Heat), 2 második körös

Clippers: Mint derült égből villámcsapás jött a Woj bomb ma hajnalban. Senki nem számított arra, hogy a Clippers nem egy nagyobb sztárért adja oda legtehetségesebb játékosát, hanem draftcetlikre váltja. Valószínűleg a vezetőség úgy döntött, hogy vagy bajnoki címet akarnak szerezni, vagy semmit. Ehhez kiválló keretük van, ugyanis szinte mindenki lejáró, Harrellen kívül. Esetleg azt lehet elképzelni, hogy Harris nem akart hosszabbítani Los Angelesben, ezért kellett elcserélni. Mindenesetre kaptak érte egy köteg draftcetlit, úgy hogy nincs nagy baj.

76ers: A Phily részéről is érthető a csere, nyílván úgy gondolják, hogy Butler nem fog nyáron náluk hosszabbítani, így kell valaki más a helyére. Tobias ráadásul jobban is illeszkedik a csapatba, mivel idén a triplát 43%-al dobja. Mellette érkezett még Marjanovic is valószínűleg azért, mert jó kapcsolatban áll Harrisszel, valamint Mike Scott, aki Muscala tervezett helyén fog játszani.  Az egyetlen gond, hogy ezzel a cserével már tényleg nincs használható cserejátékosa Brett Brownnak. 

Sikerült Bullockot fiatalra váltania a PistonsnakA csere részletei:

Pistons kapja: Svi Mykhailuk, 2021 második körös

Lakers kapja: Reggie Bullock

Mint ahogyan azt a beharangozóban megírtam (http://www.fanfactory.hu/trade-deadline-beharangozo-1), a Detroit gyakorlatilag egyetlen értékes játékosát cserélte egy fiatalabb, hasonló típusú játékosra, akinek viszont sokkal magasabban van a plafonja. A Lakers pedig kapott egy jó triplázót, ami hiánycikk azaranysárga-liláknál, bár szerintem egy kicsit túlárazták Bullockot.

Maker is Detroitban

A csere részletei:

A Bucks kapja: Stanley Johnson

A Pistons kapja: Thon Maker

Tyler Johnson Phoenixben

A csere részletei:

A Heat kapja: Ryan Anderson

A Suns kapja: Tyler Johnson, Wayne Ellington


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat