Bezár

RENDBEN
HAPPY VICTORY MONDAY!

HAPPY VICTORY MONDAY!

2019-10-01 13:23:25

Írta: Csabi

Browns 40 - 25 Ravens

Kis túlzással még most sem tértünk magunkhoz... Amilyen "elkábulás" volt az első héten a Titans elleni lehangoló vereség, annyira pozitív a hétvégén begyűjtott hollóskalp ráadásul idegenben...
Viszont muszáj higgadtnak maradni, és helyén kell kezelni a győzelmet.


Támadóoldallal idén először elégedettek lehettünk. Kitchen visszatért a gyökerekhez, leporolva a tavalyi playbookot, végre a 18'as Browns támadósort láthattuk. Baker 1 sacket kapott csak a nyitódriveban, voltak siettések, és nyomás alatti passzok, illetve a kihagyhatatlan holdingok, és false startok, de összességében jó munkát végzett a fal.
Chubb stasztikája meg a highlights alapján állat volt, bár azért hozzá kell tenni, hogy rengeteg negatív yardos futása is volt főleg az első félidőben, de utána ahogy haladt a meccs és egyre fáradt a Ravens védelem, egyre jobb lett szerzett yardokban.
Elkapó/TE poszton ki kell emelnem 3 játékost is.
Legelőször is ki kell emelnem OBJ-t. Fantasy és stasztikailag "értékelhetetlen" volt, viszont a játékának rengeteg olyan hatása volt, aminek következtében szárnyalt az O#. Nagyon sok playnél elhúzta az embereket, főleg hogy a holló védelem rá volt erőteljesen felkészülve. Legalább 2-3 nagy play annak következtében jött össze, hogy még csak a route-ot futotta, de már a mélységben lévő safety, vagy a zónázó linebacker egyből rá indult el, így utat nyitva a másik 2 kiemelkedő játékosunk Landry, és az eddig nem sok ember által ismert Ricky Seals-Jones előtt. Respect OBJ-nek, hogy félretette az egót, és nem az számít hogy minden meccsen meglegyen a 100+ yard és legalább 1 TD, hanem a győzelem.
Landry végre megmutatta, hogy mire képes amikor nem duplázzák a védők folyamatosan. OBJ árnyékában igazság szerint erre számítottunk már a szezon elején, de ezen a meccsen jött igazán elő. TE játékban Njoku aki sérülés miatt nem játszott, helyette RS-J vitte el a prímet. Imádjuk Njokut, de ilyen hatákony TE játékokat talán Jordan Cameronnél láttunk 2013-as szezonban.

 

Védelem: amennyire látványos volt a Titans, és a Jets ellen a védőfal, úgy a Rams és a Ravens ellen haloványabbnak látszódott, viszont hozzá kell tenni, hogy az első 2 meccsen rengeteg sárga repült a védelemre, míg utolsó 2 meccsen alig-alig. Garrett állandóan duplázták, nagyon nem is volt esélye Lamar közelébe kerülni, viszont Vernon megszerezte az első zsákolást barna mezben. A kezdő secondary hiánya meg sem látszodott a mérközésen, bár Lamar sem erőltette a passzokat, inkább a mérkőzés vége felé tolódott el a holló támadósor passz orientálttá, és ez is hozta a labdavesztéseket. Távol álljon tőlem hogy a Browns secondary-t elitnek nevezzem, de nem egy Miami D# ellen játszott Jackson   Csendben megemlítem Joe Schobertet aki csendes iparos módjára, sallangmentesen 17 tackle 1 sacket, és 1 QB hitet osztott ki a mérkőzés során.

 

Spec team: Gillan most nem volt annyira formában bár meg kell védeni olyan tekintetben, hogy mindhárom puntja, bőven a saját térfelünkről ment így nem sok esélye volt berúgni 20 yard közelében, viszont Seiberttel teljes mértékben elégett lehet a publikum mivel mindkét FG-t és minden extra pontot (4db) SIKERREL berúgott.

 

Szezon előtti hypenak köszönhetően következő meccset megint primetime időpontban a 49ers ellen nyomjuk idegenben a MNF keretein belül. Tippelni nem akarunk, nagyon nehéz mérkőzés lesz. Addig is élvezzük a győzelmet!

Browns!

---------------------------------------------------------------

A cikk forrása: Cleveland Browns - Believeland


Megosztás:

Hozzászólások:

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat