Bezár

RENDBEN
Ha nem bírod major sport nélkül

Ha nem bírod major sport nélkül

2019-06-25 14:52:40

Írta: Vinton

A nyár az mindig egy kicsit szenvedős és nem csak a meleg miatt. Szinte minden sportág bajnoksága szünetel, van aki ezt nehezen bírja. Van megoldás, bár nem fog mindenkinek tetszeni.

Labdarúgásban nyáron valamilyen világeseménynek szemtanúi lehetünk, viszont akik a major sportok szerelmesei, azoknak lehet kisebb hiányérzetük. Az NFL már hónapok óta áll, az NBA és NHL nemrég avatott új bajnokokat, és a draft is lement. Mit lehet ilyenkor tenni?

Vagy figyeled az átigazolási piacot, számolgatod te is fizetési sapkában lévő mozgástért, vagy elkezded nézni a baseballt. Nem túl népszerű ez az ütős játék nálunk (még), de egy próbát megér, ráadásul nem kell semmi trükközgetés és zsonglőrködés annak érdekében, hogy tökéletes minőségben figyelemmel tudd követni az MLB küzdelmeit.

Egyszerűen regisztrálni kell az mlb.com oldalon az MLB TV-re. A minimálisan szükséges adatokat megadva már bent is vagyunk, és költhetjük is a pénzt, vagy mégsem?! Mielőtt előfizetnél egész szezonra, én azt javaslom, hogy egy árva centet ne adj nekik hirtelen felindulásból. Az MLB TV-n minden nap adnak egy meccset teljesen ingyen, MLB TV Free Game of the Day néven. Ha szerencséd van, egy ottani délutáni meccset közvetítenek, ami nálunk egy este kilenc – tíz körül kezdődik.

A baseball szabályai nem túl bonyolultak, egy kicsit utána olvasol és már meg is érted. Ahogy Amerikában mindenhol mindent statisztikában mérnek, itt is lesz annyi adat kiírva, hogy először fogalmad nem lesz róla mi mit jelent. Idővel, ha nem is mind, de a legtöbb rövidítést megtanulod, hidd el. Ne számíts eszeveszett pörgős sportágra, mivel kiváló dobók vannak a ligában, eléggé türelemjátéknak tűnik, és több sört is behűthetsz magadnak, akár három órás is lehet egy meccs.

Ha regisztráltál, okos telefonon vagy akár smart tv-n is tudod nézni az MLB applikációjának köszönhetően.

Egy próbát megér, lehet te is megszereted.


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat