Bezár

RENDBEN

Felhasználási feltételek

A www.fanfactory teljes anyaga egy magánszemély (továbbiakban üzemeltető) szellemi tulajdona, és a szerzői jog védelme alatt áll.

A honlapon közzétett információk, írások tartalma, kizárólag a forrás megjelölésével használhatók fel. Az egyes írások, anyagok eredeti tartalma, illetve az oldal bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, stb.) csak az üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével használhatók fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. tv., a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. Az üzemeltető engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga az üzemeltetőt illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kell eljárni.

A weboldalhoz tartozó linkek elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze.

A honlap szerkesztői, üzemeltetői semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, a honlapon közzétett információk használatából, ezek felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

Weboldalon senki nem helyezhet el olyan tartalmat, nem írhat olyan kommentet ami más személy jogait bármilyen módon sérti, vagy korlátozza. Közzétett írás nem bírhat olyan tartalommal, illetve olyan anyaggal, amely reklámnak minősül.

Amennyiben bármely személy közleményével megsérti harmadik személy személyiségi jogait, úgy az adott írás részben, vagy egészben eltávolításra kerül az érintett oldalról, és a felhasználó regisztráció során megadott adatai átadásra kerülnek egy esetleges hatósági, vagy bírósági eljáráshoz, amennyiben ezt az eljárást lefolytató hatóság, vagy bíróság kéri.

A honlapon található szurkolói oldalak, vagy azok bármely aloldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

Minden jog fenntartva.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat