Cowboys-Rams beharangozó

Cowboys-Rams beharangozó

2020-09-13 15:26:13

Írta: peticsek

Szezonnyitó mérkőzés

GAMEDAY!!! Ma hajnalban végre mi is meg fogjuk kezdeni a szezont!

Sérülésjelentés

A Cowboys oldalán Jourdan Lewis fogja kihagyni a mai meccset, ellenben a Rams oldalán mindenki játszani fog.

Kulcspárharcok

Amari Cooper-Jalen Ramsey

Tavaly Coopernek nem nagyon ment az elit CB-k elleni harc, ám most reménykedünk, hogy ez változni fog. Viszont, ha Ramseynek sikerül is teljesen levenni Amarit a pályáról még akkor sincs semmi se veszve, mert van mellette egy Gallup és az újonc Lamb, akik képesek megnyerni nekünk a mérkőzést. Mindenesetre élvezetes lesz nézni ezt a párharcot.

Zack Martin-Aaron Donald

Két hatalmas név (és ember) feszülnek majd egymásnak playről-playre, amit nagyon izgalmas lesz majd nézni, hogy mi sül ki belőle. Ha Martin nem tudja hozni azt az elit szintet, amit már megszokhattunk tőle, akkor nagy bajban lehetünk.

Mit várjunk a meccstől?

A Cowboysnak ennek egy kötelező mérkőzésnek kéne lennie a roster nevek alapján, de nagy kérdés, hogy az új edzői stáb hogyan fog muzsikálni. A passzsiettetéssel szerintem nem lesz gond egy D-Law, Griffen, Smith trióval, de a passz levédekezéstől én nagyon félek. Ez a secondary még mindig nem olyan amilyennek lennie kell, sőt ez még bőven liga átlag alatti szint.

De én szerintem nem szabad, hogy egy ilyen Rams meglepetést okozzon nekünk, tehát én egy sima 10+ pontos győzelmet várok.

Jóslat: Cowboys-Rams 35-21


Megosztás:

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat