Bezár

RENDBEN
Cowboys-Packers meccsbeharangozó

Cowboys-Packers meccsbeharangozó

2019-10-05 21:01:19

Írta: peticsek

Két 3-1-el álló csapat találkozója

Mindkét csapat előző héten vesztette el a veretlenségét és most lehetőségük adódott egyiküknek javítani

Sérültek és hiányzók

A Cowboys oldaláról Tyron Smith nem fog pályára lépni, még a Saints elleni sérülése miatt. Zack Martin hátsérült, így a játéka kérdéses. Emellett La'el Collins sem 100%-os, de ő játszani fog. Tyron Smith és Zack Martin(?) helyett Cameron Fleming és Connor Williams fog majd pályára lépni. Viszont nagy eséllyel visszatér térdsérüléséből Michael Gallup.

A Packers oldaláról 2 nagyobb név fog hiányozni: Jamaal Williams és Davante Adams.

Kire figyeljünk? (Cowboys) 

Michael Gallup

A fiatal elkapó második évét tölti a ligában. Első évében nem nagyon remekelt, de volt pár szép megmozdulása. Idén az első meccsén, a Giants ellen nagyon jól játszott és remélhetőleg ezt még sokszor fogjuk tőle látni. A második meccsén a Redskins ellen térdsérülést szenvedett, ám most vissza tud térni és bizonyítani akar egy erős csapat ellen is. 

Ezekiel Elliott és Tony Pollard

A Packersnek mivel rossz a futás elleni védekezése, így Elliott és az újonc Pollard egymaguk meg tudják nyerni a meccset, ha jól megy a futás.

Kire figyeljünk? (Packers) 

Marquez Valdes-Scantling

Davante Adams hiányzása miatt nagyobb teher lesz Marquez Valdes-Scantlingen és Geronimo Allisonon. Úgy vélem MVS meg tudja oldani Adams távollétét és nagy segítsége lesz Rodgersnek. 

Packers DLine 

A megcsonkított Cowboys támadó fal miatt nagy nyomást tudnak majd helyezni Prescottra, aki köztudottan sokáig szokta tartogatni a labdát. Ha Kellen Moore rendszerében nem tanította meg neki, hogy mennyi idő alatt kell megszabadulni a labdától, akkor nagy bajban lehet Prescott és a Cowboys.

Összegzés

Szerintem megnyeri ezt a találkozót egy nagyon izgalmas, kevés pontos meccsen a sok futással és play action-el a Cowboys.


Megosztás:

Hozzászólások:

Írta: krisztian

Időpont: 2019-10-05 21:32:50

Tetszett ez a bejegyzésed, nagyon várom majd a meccsösszefoglalódat... ;)

Írta: peticsek

Időpont: 2019-10-05 22:34:54

Köszönöm szépen! 🤗

Írta: EaglesHungary

Időpont: 2019-10-05 23:31:36

Hajrá Packers! :PPP

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat