Cowboys-Bills beharangozó

Cowboys-Bills beharangozó

2019-11-28 20:29:44

Írta: peticsek

Pulykacsata

Hálaadási meccsek

Eleinte csak az egyetemi ligában játszottak ekkor meccseket, de a liga 1920-as alapítása óta játszanak. A Lions 1934 óta játszik mindig hálaadáskor, majd 1966-ban bekapcsolódott ebbe a programba a Cowboys is. 2006 óta még egy harmadik meccset is szoktak játszani. Hálaadási meccseken a Lions mérlege 37-40-2, míg a Cowboysé 31-19-1.

Történelem

A két csapat 12x találkozott eddig egymással. Ebből a Cowboys 8 mérkőzést nyert meg. Játszottak 2 Super Bowlt is egymás ellen és mindkettőt a Cowboys nyerte meg. A Bills nagy lépést tenne a Playoffba jutásáért, viszont a Dallasnak is fontos lenne, hogy maradhasson a csoportja élén, bár az ő Playoffba való jutásukról nagy valószínűséggel az Eagles elleni meccsünk fog dönteni.

Sérültek

A Cowboysnál biztosan nem játszik LVE és Antwaun Woods.
A Billsnél csak Ty Nsekhe fog hiányozni a falból.

Futásmegállítás

A Cowboys nem nagyon tudja megállítani a futást ebben az idényben. Rengeteg nagy futást engedett és a futóról sok játékos pattant le mindig és nem tudták megtartani. A Bills front7-je viszont kirobbanó formában van, így akár. A Cowboys egyik legnagyobb fegyverét is ki tudja akár iktatni Elliott személyében. Elliott idén eddig nem nagyon remekelt, de az előző meccsen nagyon jól játszott.

Dak Prescott

Prescott elég változóan játszik idén. Viszont többségében nagyon jól játszik. Nem véletlenül top5-ös QB idén. A Patriots ellen legyen az a mentsége, hogy a liga legjobb védelme ellen játszott borzalmas esős időben. Ha most is jól játszik, ami lehet nem lesz könnyű a Bills DB sora ellen.

Összegzés

A Cowboysnak komoly esélye lehet, ha az edzők nem szúrják el (megint). Ha jól játszunk és mindenki hozza a kötelezőt megfoghatjuk a Billst és ennyivel közelebb lehetünk a rájátszáshoz.


Megosztás:

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat