Bezár

RENDBEN
Mire figyeljünk ma este a Redskins ellen?

Mire figyeljünk ma este a Redskins ellen?

2019-12-01 18:17:30

Írta: PanthersHun

A Panthers hazatér és vasárnap egy három meccses vereségsorozatot akar megszakítani a Redskins ellen. Íme öt dolog, amit figyelni kell.

Dwayne Haskins tapasztalatlansága

Tavaly ilyenkor Dwayne Haskins az Ohio State csapatával Big 10-es védelmek ellen készült.

Most egy kicsit más a történet. Haskins a 2-9-el álló Redskins irányítója és továbbra is azon dolgozik, hogy megvesse a lábát az NFL-ben. Haskins a 9. héten került be a center mögé a Washington csapatában és csak öt meccsen játszott, mindössze három alkalommal volt kezdő ebben a szezonban.

Ez a tapasztalatlanság lehetőséget kínál a Panthers védelmének. Ebben a szezonban a Panthers eddig jól teljesített az újonc irányítók ellen, amikor Kyler Murray és a Cardinals, valamint a Gardner Minshew és a Jaguars ellen is nyerni tudtak.

Az öt meccsen Haskins átadásainak 54,6%-a volt sikeres, két TD-t és hat interceptiont dobott.

"A srác még fiatal. Nagyon tehetséges, nagy karral." mondta a defensive tackle Gerald McCoy. "Időnként szenved, de vannak olyan esetek is, mint a múlt héten, amikor arra volt szükségük, hogy megcsinálja a játékokat, 6 sikeres passza volt a 7-ből, vagy valami ilyesmi. Tehát jól passzol, meg kell tennünk mindent, hogy kellemetlen helyzetbe tudjuk hozni."

Ha a statisztika mutat valamit, Haskins eléggé kellemetlen helyzetben volt ebben a szezonban. A kezdő irányítót 17 alkalommal sack-elték ezen rövid idő alatt. A Panthers számára, amely a bajnokságban a második a sack-ek számát (41) tekintve, ez a szám hatalmas lehetőséget kínál arra, hogy Haskins-t már az elején kibillentsék a ritmusból.

A vékony támadófal

Ha a saját irányítójukat kell megvédeni, akkor sok a hiányosság a Panthers esetében.

Az egész szezon során a Panthers támadófalát sérülések tizedelték - és a center Matt Paradis volt az egyetlen állandó a falban. A hét különböző játékos közül, akik ebben az évben kezdők voltak a támadófalban, Paradis az egyetlen, aki még nem hiányzott egy snap-et sem.

A múlt hét, a Saints elleni meccs különösen sokba került az egység számára. A New Orleans elleni meccs után a bal oldali guard, Greg Van Roten lábsérülés miatt a sérült tartalék listára került és a tackle Taylor Moton, valamint Greg Little is térd- illetve boka sérülést szenvedett.

A meccs óta Moton korlátozott edzésmunkát végzett, míg Little kihagyta mindhárom edzést ezen a héten. A pénteki Injury Report-ban Little kétséges, míg Moton megkérdőjelezhető besorolást kapott.

"Nehéz, mert a fejlődése látható a videókon." mondta Rivera Little-ről. "Ha megnézed a videókat, láthatod, hogyan fejlődik és megteszi azokat a dolgokat, amelyeket az egyetemi videóin láthattunk tőle."

Little, az újonc bal oldali tackle ebben a szezonban csak négy meccsen játszott, miután az előszezonban agyrázkódást szenvedett, majd az alapszakasz 4. hetét követően újból bekerült a protokollba. A boka sérülése úgy tűnik, hogy egy újabb visszaesés lehet a fejlődésben.

"Egy atletikus, erős srác, aki nagyon gyorsan mozog, jó sebességgel, jó lábmunkával, de ha ilyenek miatt kimarad, ez visszaveti." tette hozzá Rivera. "Azt hiszem, hogy egy okos fiatalember. Megérti a játékot, ismeri a játékot, tehát mentális szempontból nem olyan rossz a helyzet, csak a gyakorlati ismétlés kell neki."