Bezár

RENDBEN
Luke Kuechly történelmet írt

Luke Kuechly történelmet írt

2019-10-07 17:48:23

Írta: PanthersHun

A vezetőedző Ron Rivera megszerezte 74. győzelmét az alapszakaszban, ezzel megelőzte John Fox-ot, aki eddig a Carolina legtöbb győzelemmel rendelkező vezetőedzője volt.

CSAPAT STATISZTIKÁK

- A vezetőedző Ron Rivera megszerezte 74. győzelmét az alapszakaszban, ezzel megelőzte John Fox-ot, aki eddig a Carolina legtöbb győzelemmel rendelkező vezetőedzője volt.
- A Panthers 445 yardot szerzett, miközben 507 yardot engedett a Jaguars csapatának. Ez volt a franchise történelme során az első alkalom, amikor a Carolina több mint 500 yardot engedett egy meccsen és mégis nyert.
- Carolina védelme három fumble-t harcolt ki és mindhármat meg is szerezte. A Ron Rivera korszakban ez volt az ötödik alkalom, amikor a Carolina legalább három fumble-t harcolt ki egy meccsen. A csapat ebben a szezonban először szerzett defensive TD-t, a második negyedben egy fumble recovery-t követő visszahordás után. Ez volt a Panthers első fumble recovery TD-je 2018. 5. hete óta, amikor Colin Jones a speciális csapatban szerzett egyet.
- A megszerzett fumble-k eredményeként a Panthers 3-0-ra nyerte a turnover csatát. Ez volt a Carolina első meccse a szezonban, amikor nem volt labdavesztésük és idén másodszor nyerték meg a turnover csatát.
- A Panthers 285 yardot futott, ami új szezoncsúcs és a legtöbb azóta, hogy 2017-ben 294 yardot futottak a Dolphins ellen.
- A Carolina 2010 óta mindössze az ötödik csapat, amely két legalább 50 yardos futott touchdownt tudott szerezni egy meccsen.
- Miután a liga legjobb átlagát produkálva az első négy meccs során 156,8 passzolt yardot engedtek, a Panthers 358 passzolt yardot engedett a Jacksonville-nek.

JÁTÉKOS STATISZTIKÁK

Panthers

- Christian McCaffrey beállította a saját franchise rekordját 237 scrimmage yardot és három TD-t szerezve. Új franchise rekordot állított fel a 84 yardos touchdown futásával, megdöntve DeAngelo Williams korábbi 77 yardos futását.
- McCaffrey csatlakozott Thurman Thomas-hoz, az NFL történetének eddigi egyetlen olyan játékosához, aki több mint 500 futott és 250 elkapott yardot szerzett a szezon első öt meccsén.
- A 176 futott yardos napjával elérte a 2000 futott yardot karrierje során és a nyolcadik olyan Panthers running back lett, aki elérte a 2000 futott yardot, emellett ő a legfiatalabb a nyolc játékos közül.
- Kyle Allen a Super Bowl korszak első olyan irányítója, aki interception nélkül tudott 4-0-s kezdést produkálni karrierjének első négy kezdőként játszott meccsén. Allen Kurt Warner óta az első nem draftolt QB, aki megnyerte karrierjének első négy kezdőként játszott meccsét.
- Reggie Bonnafon karrier csúcsot jelentő 80 yardot futott, beleértve az 59 yardos touchdown futását is. Ő az egyetlen játékos ebben az évben, aki egy meccsen legalább öt futásból átlagosan 16,0 yardot tudott szerezni és TD-je is volt.
- Luke Kuechlynek a meccs legjobbja volt 12 szereléssel és a meccs végén volt egy levédekezett passza is, ami a győzelmet jelentette. Most már több mint 1000 szerelése van pályafutása során, ő az egyetlen játékos az NFL történetében, aki ezt a számot az első nyolc szezonjában elérte.
- Brian Burnsnek volt egy strip-sack-je és egy fumble recovery után szerzett TD-je, ezzel 2000 óta ő a harmadik újonc, aki egy sacket, egy kierőszakolt fumble-t és egy fumble recovery után szerzett TD-t is tudott szerezni ugyanazon a meccsen.
- James Bradberry-nek három levédekezett passza is volt, így ebben a szezonban már hatnál jár, amely a második legjobb az NFL-ben.

Jaguars

- Leonard Fournette 108 futott yardot és egy futott TD-t ért el a Carolina ellen. A 2016-os szezon 13. hete óta ő mindössze a harmadik olyan futó, aki legalább 100 futott yardot tudott szerezni a Carolina ellen.

https://panthershun.gportal.hu


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat