Bezár

RENDBEN
Chris Hogan egyéves szerződést ír alá a Panthers csapatával

Chris Hogan egyéves szerződést ír alá a Panthers csapatával

2019-04-12 17:58:36

Írta: PanthersHun

A megbízható elkapó korlátlan szabadügynökként a Patriots csapatától érkezik.

Az elkapó Chris Hogan, aki kétszer is Super Bowl-t nyert a Patriots csapatával három év alatt, egy évre szóló szerződést írt alá a Panthers csapatával.

A korlátlan szabadügynök, aki 185 cm magas és 95 kg, az elmúlt öt év során hatékony elkapó volt az AFC East-ben az elmúlt öt szezon során. A sokoldalú elkapó, aki a széleken és a slot pozícióban is tud játszani, Hogan és DeSean Jackson mellett az NFL legjobbja volt 2016-ban 17,9 yardot szerezve elkapásonként.

2011-ben draftolatlanul hagyta ott a Monmouth University-t, Hogan-nak 194 elkapása, 2,610 yardja és 18 TD-je van karrierje során. 2016 óta a második helyen áll az NFL-ben 542 yardot szerezve a rájátszásban és holtversenyben az első négy elkapott TD-vel.

Hogan 35 elkapással 532 yardot és három TD-t szerzett 2018-ban - hasonló számok, mint az előző két évben New England-ben és az utolsó két évében Buffalo-ban.

Hogan-nak eltartott egy darabig, mire megtalálta önmagát. 2012-ben meglepetés ember volt, amikor a Dolphins-t a „Hard Knocks” című HBO sorozatban szerepelt, a „7-Eleven” becenevet kapta, mivel mindig szabadon volt. De az volt a harmadik csapata a második NFL szezonjában és 2013-ig nem is lépett pályára alapszakasz meccsen (Bills), amikor is megszerezte az első elkapását.

10 elkapása volt abban a szezonban, ritkán volt fókuszban, de utána Buffalo-ban és New England-ben fontos tényező volt. A 2014-es szezontól kezdve évente átlagosan 37 elkapása és 503 yardja volt, soha nem volt 34 elkapásnál és 426 yardnál rosszabb teljesítménye.

http://panthershun.gportal.hu/, http://www.facebook.com/panthershun/


Megosztás:

Hozzászólások:

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat