Bezár

RENDBEN
A Panthers öt játékost igazolt le a 90 fős keretbe

A Panthers öt játékost igazolt le a 90 fős keretbe

2019-04-08 20:35:09

Írta: PanthersHun

Négy játékos az AAF ligából érkezik Carolina-ba; háromnak jelentősebb NFL tapasztalata van.

A Panthers öt játékost igazolt le a 90 fős keretbe, köztük egy elkapót és két defensive end-et, akik jelentős NFL tapasztalattal rendelkeznek, négy játékos legutóbb az Alliance of American Football ligában játszott.

Az elkapó Rashad Ross vezette a statisztikákat, amikor az AAF a múlt héten felfüggesztette a működését, az NFL-ben is szerzett már TD-t, míg a defensive tackle T.J. Barnes NFL és AAF meccseken is pályára lépett már. A másik defensive tackle, Destiny Vaeao nem játszott az AAF-ben, de jelentős NFL tapasztalattal rendelkezik.

Carolina további két korábbi AAF játékost is leigazolt: a tight end Thomas Duarte-t és az offensive tackle Brandon Greene-t.

Mind az öt játékos egyéves szerződést írt alá, ezzel a Panthers 75 fősre növelte a keretét. A Carolina két másik AFF játékost is leigazolt - a center Parker Collins-t és a guard Kitt O'Brien-t - a múlt héten szintén egyéves szerződésekkel.

Rashad Ross

Az Arizona Hotshots 183 cm magas, 81 kg-os játékosa a második volt az AAF-ben 583 elkapott yarddal és az első volt hét elkapott TD-vel, amikor a bajnokságot felfüggesztették.

2013-ban draftolatlanul hagyta ott az Arizona State csapatát, Ross három gyakorló csapatban szerepelt, mielőtt 2014-ben bemutatkozott a Bears csapatában. A Redskins-ben 8 elkapással 184 yardot szerzett 2015-ben, amikor három TD-je volt - egy elkapott, egy kickoff visszahordás utáni és egy blokkolt punt utáni. 2016-ban egy elkapással 8 yardja volt, mielőtt további négy NFL csapatnak is tagja lett, az utolsó NFL meccsét a 2016-os szezon közepén játszotta.

"Úgy érzem, ide tartozom." mondta Ross, aki az AAF tapasztalatát arra akarja felhasználni, hogy megmutassa, elég jó játékos az NFL csapatai számára. "Nagyon jól éreztem magam, játékosként és emberileg is fejlődtem. Jobban összpontosítok, szeretném megmutatni az embereknek az adottságaimat, hogy nem csak egy visszahordó vagyok, hanem elkapót is tudok játszani. Ez egy második esély és egy valóra vált álom."

T. J. Barnes

Három NFL szezonnal a háta mögött Barnes legutóbb az Atlanta Legends-ben játszott az AAF-ben. A 198 cm magas, 161 kg-os játékos draftolatlanul hagyta ott a Georgia Tech csapatát 2013-ban, 21 NFL meccsen lepett pályára három csapattal, kilenc szerelést ért el. Miután az újonc évének nagy részét a Jets gyakorló csapatában töltötte, Barnes 2014-ben hat meccsen játszott, majd szintén hatot a Jets és négyet a Bills csapatában 2015-ben.

A Bills-ben öt meccsen lépett pályára 2016-ban, de 2017 júniusa óta nem játszott, mielőtt leigazolták volna az AAF-be.

"Hosszú másfél év volt. Hálás vagyok, hogy valaki őszintén érdeklődött irántam." mondta Barnes. "Korábban másmilyen voltam. De most úgy érzem, egy domináns defensive tackle lehetek."

Destiny Vaeao

A 2017-es Super Bowl győztes Eagles csapatának tartalék defensive tackle-je volt a 193 cm magas, 136 kg-os játékos, akinek 27 szerelése és egy sack-je volt 33 meccsen a Philadelphia csapatában 2016-18 között. Tavaly októberben sérülés miatt lemondtak róla és az év hátralévő részét a Jets csapatánál töltötte - a gyakorló csapatban és az aktív keretben is szerepelt - de egyetlen meccsen sem lépett pályára.

"Azért vagyok itt, hogy megtegyek mindent, ami segíthet a csapatnak megszerezni a győzelmet." mondta Vaeao. "Szerencsés vagyok, hogy itt lehetek és tagja lehetek ennek a csapatnak. Nehéz volt, de ez része a folyamatnak. Csak arra kell összpontosítanom, amit tennem kell és dolgoznom kell tovább."

Az Eagles 2016-ban igazolta le Vaeao-t, mint draftolatlan szabadügynököt, miután 84 tackle-t, hét sack-et, két kieröszakolt fumble-t és két fumble recovery-t ért el 44 meccsen a Washington State csapatában, ennek köszönhetően second-team All-Pac-12 választás volt végzősként.

Thomas Duarte

Egy korábbi hetedik körös választása a Dolphins csapatának, aki az AAF-ben csapattársa volt Ross-nak Arizonában, a 188 cm magas, 111 kg-os tight end nyolc elkapással 111 yardot és két TD-t szerzett a AAF-ben. Az UCLA csapatában 2015-ben 53 elkapással 872 yardot és 10 touchdownt szerzett.

A 2016-os NFL Scouting Combine-on Duarte a TOP5-ben volt a tight end-ek között öt kategóriában, a harmadik legjobb időt futotta 40 yardon (4,72 másodperc). A Dolphins a hetedik körben draftolta, 2016-ban és 2017-ben a szezon nagy részét a gyakorló csapatban töltötte, egy meccsen lépett pályára. A tavalyi szezon elején a Chargers gyakorló csapatának volt a tagja.

"Izgatott, nagyon izgatott vagyok, hogy újabb lehetőséget kaptam." mondta Duarte. "Ez egy kicsit őrült, egy kicsit hektikus volt. De ha van valami, amit megtanultam az AAF-ben, az az, hogy "Legyél alkalmazkodó.""

Brandon Greene

Offensive tackle-t játszott a Birmingham Iron csapatában az AAF-ben, a 196 cm magas, 131 kg-os játékos a 2017-es Bears draftolatlan újonca volt, akit a szezon során a gyakorló csapatból az aktív keretbe is beraktak, de végül nem lépett pályára. 2018-ban az edzőtábor végén lemondtak róla.

Greene bajnok volt a University of Alabama csapatának tagjaként, elsősorban tight end-et játszott végzősként 2016-ban, miután mindkét falban (offense és defense) is szerepet kapott.

"Ez egy valóra vált álom." mondta Greene. "A Panthers volt az egyik kedvenc csapatom az elmúlt pár évben. Megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Nagyon hálás vagyok."

http://panthershun.gportal.hu/https://www.facebook.com/panthershun/


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat