Bezár

RENDBEN
A Panthers bejelentette a 2019-es előszezon meccseit

A Panthers bejelentette a 2019-es előszezon meccseit

2019-04-09 21:26:47

Írta: PanthersHun

A Carolina Chicagóban kezd, augusztus 29-én a Steelers ellen lesz az utolsó meccs hazai pályán.

A Panthers az előszezont augusztus elején egy chicagói utazással nyitja, ahol a Bears csapatával játszanak, ez lesz a Carolina első előszezon meccse egy NFC csapat ellen 2013 óta.

A Panthers a következő héten fogadja a Bills csapatát a Carolina első 2019-es hazai meccsén a Bank of America Stadium-ban, majd augusztus 29-én fogadják a Steelers-t az előszezon utolsó meccsén - ez lesz a 17. egymást követő szezon, amikor a Carolina és a Pittsburgh találkozik az előszezon utolsó meccsén.

Az otthoni dátumok között a Panthers a Patriots csapatához látogat, ez lesz a 20. egymást követő szezon, amikor a Panthers az uralkodó Super Bowl bajnokkal találkozik a következő szezonban (13 alapszakasz és hét előszezon találkozó).

A konkrét dátumok és időpontok a közeljövőben lesznek bejelentve. Az NFL várhatóan ebben a hónapban kiadja az alapszakasz sorsolását is.

Aug. 8-12 - Bears (Soldier Field)

Aug. 15-19 - Bills (Bank of America Stadium)

Aug. 22-25 - Patriots (Gillette Stadium)

Aug. 29 - Steelers (Bank of America Stadium)

A Panthers mutatója 48-49 az előszezonbeli meccseket tekintve és legalább 50%-os mutatót ért el az előszezonban azokban az években, amikor bejutottak a rájátszásba. A Carolina 2012 óta legalább 50%-os mutatót ért el az előszezonok során, tavaly 3-1-es mutatóval zártak, amely magában foglalja a Bills és Patriots elleni győzelmet.

Ez lesz az ötödik alkalom az elmúlt hat évben, amikor a Panthers és a Patriots a harmadik előszezon meccsen találkozik, amit az alapszakasz előtti "főpróbának" lehet tekinteni. A Carolina 3-7-re javította a mutatóját a New England, míg 4-2-re a Buffalo ellen a tavalyi előszezonban, míg a Pittsburgh ellen 8-12-re rontotta azt. A Panthers Chicago elleni előszezon mutatója 2-1.

http://panthershun.gportal.hu/https://www.facebook.com/panthershun


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat