Valaki jön, valaki megy

Valaki jön, valaki megy

2019-07-17 09:51:25

Írta: Edelmann

Abdou Diallo elhagyta a Borussia Dortmund csapatát 32 millió euróért cserébe, új otthona Párizs lesz.

Hummels érkezésével várható volt, hogy a védelemben lesz vagy lesznek távozók. Tegnapi bejelentésig hat középső védő szerepelt a keretben, minim egy távozót borítékolni lehetett. Én személy szerint nem Diallo távozására tippeltem volna az átigazolási szezon kezdetén, és nem is vagyok feltétlen boldog a tranzakció hallatán.

Diallo egy szezont húzott le nálunk, 28 millióért érkezett hozzánk Mainzból, most pedig egy év szolgálat után 32 millióért megy tovább. Mi jól jártunk, mert középső védő létére, a tavaszi sérülés hullámnak köszönhetően sokat kellett szélen játszania. Nem a fő posztja, így nem is tudott kimagasló teljesítményt nyújtani, de összességében egy korrekt bemutatkozó szezonon volt túl, aminek nem lesz folytatása.

 

A kezdő 11-be beverekedni magát a PSG-ben nem lesz egyszerű, de ez már legyen az Ő baja/dolga. Michael Zorc tömören annyit mondott az igazolásról, hogy: „Így jött ki. Abdou úgy döntött, újabb kihívásokat akar, számunkra pedig jó üzlet volt, ezért beleegyeztünk az átigazolásba.

Ole Gunnar Solskjaer jutott az eszembe, akit faggattak az újságírók Pogbáról pár nappal ez előtt, majd csak annyit mondott: "mi a Manchester United vagyunk, nekünk nem kell eladnunk senkit.”

Mi másik ösvényen sétálunk.  


Megosztás:

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat