Browns-Ravens beharangozó (week 1)

Browns-Ravens beharangozó (week 1)

2020-09-13 17:26:16

Írta: CJMázli

Végre elérkezett, annyi viszontagság után, melyet a 2020-as esztendő hozott életünkbe, úgy néz ki, hogy az idei NFL szezon gond nélkül elrajtol, és a csütörtök esti meccset követően ismét érkeznek a vasárnapi meccsdömpingek.

Az első feladat ebben az esztendőben a Browns megállítása lenne a Bankban. Mondanom sem kell a csoportrivalizálás, az első forduló felfokozott hangulata és az új emberek, újoncok körüli kérdőjelek mind nagyon nagyon érdekessé teszik ezt a találkozót. A szokásokhoz híven három szegmenst hoztam, amely döntő lehet a végkimenetelre nézve:

1. A megújuló védőfal teljesítménye:

    Itt egyből egy sajnálatos hírrel kell kezdenünk, DT Justin Madubuike biztosan nem fog ma bemutatkozni, ugyanis a térdével nincs minden rendben. Így a Brandon Williams, Derek Wolfe, Calais Campbell alkotta védőfalnak kellene ma semlegesítenie a futást, valamint alkalomadtán cél lenne Mayfield számára is okozni pár kellemetlen másodpercet. Döntő fontosságú lehet a végeredmény szempontjából a Browns futójátékának limitálása, ha Chubb és Hunt labdacipelései nem hoznának sok yardot a konyhára, sokkal egyszerűbb lenne a passzjátékok során hibára kényszeríteni a barnák támadóegységét. Ha pedig a nyomás is érkezne a védőfal pufijaitól, az már tényleg fenomenális forgatókönyv lenne a hollók számára.

Forrás: russelstreetreport.com

2. A linebacker sor:

    Számos változás ment végbe az offseason során ebben a csapatrészben is. Patrick Queen kezdőbe kerülése nem volt kérdés, valószínűleg L.J. Fort lesz a párja a pálya közepén. Érzésem szerint szükség lesz tőlük a jó coverage játékra, a tackle gyártás mellett erre is figyelni kell. A Browns ugyanis erősnek mondható a tight end posztot tekintve, erre biztosan építeni fognak, tehát nincs mese, be kell segíteni a linebackereknek is a passzvadászatba. A roster mélysége nem valami erős, Chris Board, Otaro Alaka és az újonc Malik Harrison válthatják a két kezdő LB-t, utóbbi játékára kifejezetten kíváncsi leszek, már persze ha kap lehetőséget. Őszintén szólva itt picit aggódom, de nagyon kíváncsi vagyok, hogyan sikerült beépíteni az első körös sztáraspiráns Queent a rendszerbe.

Forrás: pennlive.com

3. Ki lép elő a célpontok közül?

    Kapásból vághatnánk rá, hogy ugyan ki, ha nem TE Mark Andrews? Valóban én is úgy látom, hogy a tavaly nagyon magabiztos játékot mutató Andrews ismét top célpont lehet Lamar számára. Az sem kérdés, hogy ha mélységi átadásokra kerül a sor, akkor Marquise Brown lesz, akikre ezek a játékok épülni fognak. A legnagyobb talány itt igazából a slot és a red zone elkapók kapcsán merül fel. Snead, Duvernay, Boykin, Proche, négy név, akik között ezek a szerepek nagy valószínűséggel felosztásra kerülnek. A Ravens egész évét meghatározhatja, hogy a megnevezett játékosok mennyire tudják majd hatékony részét képezni a passzjátékoknak, ha adott esetben nem működik a futás, vagy a hátrány miatt nem lehet a labdacipelésekre építeni.

Forrás: pennlive.com

Nem emeltem ki külön pontként, de mindenképp meg kell említeni, hogy nagyon nagy feladat lesz pótolni a 2010-es évek egyik, hanem a legjobb guardját, a visszavonuló Marshal Yandát. Az ő magabiztos játéka és vezéregyénisége iszonyatosan fog hiányozni még egy olyan tehetséges támadófalból is, mint amivel szeretett hollóink jelenleg rendelkeznek. Feltehetően D.J. Flucker fog kezdeni right guardként, Ben Power és Ben Bredeson szállhatnak be a depth chart alapján. Ne legyenek illúzióink, ezek a játékosok tapasztalatlanságuk, vagy eddigi karrierjük alapján meg sem közelítik Yanda szintjét, ez okozhat némi visszaesést a támadósor hatékonyságában, de reméljük a legjobbakat!

Sok pontos meccsre, és Tucker parádéra számítok, az 1 TD-s spread jönni fog, ennek fényében egy 36-27-es végeredményt tippelnék.

Magyar sportadó sajnos nem közvetíti az összecsapást, kickoff: 19:00.

Hölgyeim és uraim, egy a jelszó idén is, GO RAVENS!!

-Maszi-

https://ravenshungary.com/


Megosztás:

Ez is érdekelhet:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat