Bezár

RENDBEN
Az idei draft legnagyobbja megsérült.

Az idei draft legnagyobbja megsérült.

2019-02-21 18:25:32

Írta: krisztian

Február 20-án Zion Williamson sérülést szenvedett a North-Carolina ellen.

Február 20-án az egyetemi bajnokságban a Duke és a North Carolina egyetem csapott össze. A meccset hatalmas érdeklődés övezte, olyan hírességek jelentek meg, mint Barack Obama vagy Samuel L. Jackson.

Az idei draft legnagyobb tehetsége Zion Williamson közel két perc játék után elég kellemetlen sérülést szenvedett. Egy lefordulást követően a cipője nem tapadt eléggé a padlóhoz, ezért kicsúszott a lába és spárgában ért földet. Egyenlőre annyi vált biztossá, hogy Zion térd sérülést szenvedett, azonban olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy az ACL-je sérült meg, viszont ez a videóból nem tűnik valós információnak.

Zion a pályát a saját lábán tudta elhagyni, viszont cipő nélkül. A kitámasztást követően ugyanis a cipője kettészakadt és két darabban vitte le a lábbelit.

https://www.cbssports.com/college-basketball/news/zion-williamson-injury-latest-on-duke-freshmans-knee-sprain-shoe-mishap-from-first-minute-of-game-vs-unc/ 

 

Reméljük, hogy mihamarabb visszatér a sérülésből és újult erővel fogja osztogatni a blokkokat!


Megosztás:

Hozzászólások:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat