Bezár

RENDBEN
Anthony Davis ügy

Anthony Davis ügy

2019-02-19 17:33:29

Írta: krisztian

Tovább folytatódik az Anthony Davis ügy

A hírek műfajában minden hírnek van egy aktualitása. Ez a téma amiről ma szeretnék írni, minden bizonnyal elvesztette már aktualitását, hiszen már közel egy hete, hogy történt. Vártam, hogy esetleg más ír róla az oldalon, viszont úgy döntöttem, hogy én szeretném leírni az eseményeket, hiszen szerintem nagyon érdekes és nagyon sok kérdés felvetődik. Mi történik Anthony Davissel és a csapatával?

Még a trade-deadline előtt írtam egy cikket, arról, hogy a Lakers egy ajánlott tett a Pelicans-nek, azonban ők ezt nem fogadták el, várni akartak a csere lebonyolításával. Ebből már sejthetjük, hogy a Pelicans taktikája ebben a helyzetben, hogy várnak vele nyárig, abban a reményben hogy növelni tudják AD értékét. 
Azonban pár napja felröppent a hír, hogy a Pelicans szerette volna kiültetni játékosát az egész hátralévő szezonban. Ezzel megvédve a sérülésektől, amik esetleg lejjebb vihetnék az értékét.
Erre választ is kaptak a Ligától, illetve a Játékosok Szakszervezétől. Konkrétan pénzbüntetésben részesítették volna a csapatot, ha ezt a lépést megteszi a csapat.
Majd megint pár nap elteltével (február 15-én) a New Orleans menesztette GM-jét, Dell Dempst. Már ez a lépés is kérdéseket szül, azonban nem is ez a lényeg.

Még az All Star szünet előtti utolsó meccsnapon a Pelicans mérkőzött meg az Oklahoma City Thunder csapatával. A második negyed utolsó másodperceiben történt, hogy AD egy blokkolási kisérlet közben neki ugrott Nerlens Noel-nek. Az eset után AD leballagott a pályáról és onnantól nem is lépett pályára többet.

Mint később kiderült a magasember váll sérülést szenvedett, azonban a vasárnapi All Star főmeccsen pályára lépett, tehát nem volt komoly sérülés.

Nektek mi a véleményetek? Anthony Davis mostantól ilyen sérülésekkel fogja elkerülni a pályát? Mi lehet ezután a Pelicans stratégiája?
 

 

 


Megosztás:

Hozzászólások:

Írta: krisztian

Időpont: 2019-02-19 17:34:08

Itt a videó a sérülésről: https://www.youtube.com/watch?v=BcOeqjST868&t=0s

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat